ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

Ο άνθρωπος με τις δραστηριότητές του, αλλά ακόμα και με την ίδια του την ύπαρξη επιβαρύνει τον αέρα με διάφορες ουσίες οι οποίες, στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι απλά ενοχλητικές ενώ στη χειρότερη ακόμα και βλαβερές για την υγεία του.
Οι ουσίες αυτές λοιπόν είναι απαραίτητο να απομακρύνονται αλλάζοντας τον αέρα του χώρου στον οποίο βρισκόμαστε.
Και εάν αυτό δεν είναι εφικτό με φυσικό τρόπο, πρέπει να γίνει με μηχανικό.
Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται μηχανήματα που επιτρέπουν τη βεβιασμένη εναλλαγή από τη μια κατάσταση στην άλλη.

 

Εξαερισμός χώρου

O εξαερισμός αποτελεί απαραίτητη προυπόθεση σε χώρους γραφείων, καταστημάτων, χώρους μαζικής συγκέντρωσης και ψυχαγωγίας. Συντελεί στο να διατηρείται ομαλή η φυσικότητα του αέρα απαλλαγμένη από οσμές, βακτήρια και εστίες μόλυνσης.

 

Εξαερισμός με ανάκτηση θερμότητας

Η μονάδα ανεμιστήρα εξαερισμού ανάκτησης θερμότητας, ανακτά την λανθάνουσα θερμότητα ταυτόχρονα με την αισθητή επιτυγχάνοντας παράλληλα ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας στον κλιματιζόμενο χώρο. Το αποτέλεσμα της λειτουργίας της είναι η εξοικονόμηση της ενέργειας που απορρίπτεται στο περιβάλλον από τα κλασσικά συστήματα εξαερισμού.
Μια συσκευή με διπλή λειτουργία και υλικά υψηλής ικανότητας ανάκτησης, ανανεώνει τον αέρα του χώρου προκλιματίζοντάς τον, χρησιμοποιώντας την θερμότητα του απορριπτόμενου αέρα. Περιλαμβάνει ανεμιστήρες εξαερισμού και προσαγωγής φρέσκου αέρα, φίλτρο αέρα, εναλλάκτη αέρος-αέρος, ενσύρματο χειριστήριο επιλογών λειτουργίας και ηλεκτρικό τάμπερ κατεύθυνσης.

 

Παροχές της εταιρείας μας

 • ΕΜΠΟΡΙΟ
  Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικού - οικιακού εξαερισμού και παρέχει εγγύηση σε όλα τα προϊόντα που προμηθεύει.

 • ΜΕΛΕΤΗ
  Η μελέτη ενός χώρου κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί η μεγίστη απόδοση ενός συστήματος, σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Η σωστή εγκατάσταση μίας μονάδας είναι πολύ σημαντική τόσο για την λειτουργία όσο και για την διάρκεια ζωής της. Η εταιρία μας παρέχει εγγύηση για τις εγκαταστάσεις της. 

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ
  Η εταιρία μας δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθηνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.   
 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
  Η εταιρία μας συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε εγκατεστημένης μονάδας.