ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΑΕΡΙΟ

Η θέρμανση και η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης είναι απαραίτητη για τις καθημερινές μας ανάγκες. Η εξέλιξη της τεχνολογίας στις μέρες μας με βασικό στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος μας επιτρέπει να επιλέξουμε το ιδανικό μέσο θέρμανσης που είναι κατάλληλο για εμάς. Από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους θέρμανσης είναι το φυσικό αέριο και η αντλία θερμότητας που μας προσφέρουν μεγάλη οικονομία λόγω χαμηλού κόστους συντήρησης και κατανάλωσης.

RielloVaillantBaxi - Gas boilers and Renewable energy solutions

 

Φυσικό αέριο

Το φυσικό αέριο στο σπίτι παρέχει ευκολία, αυτονομία, ασφάλεια και οικονομία. Πολύ εύκολα πλέον μπορούμε να μετατρέψουμε την κεντρική θέρμανση της οικοδομής σε αυτόνομη, κάθε νοικοκυριό μπορεί να εξασφαλίσει θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό χωρίς χρόνους αναμονής και με άμεση ρύθμιση της θερμοκρασίας.

 

Αντλία Θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι μια κλιματιστική μονάδα είτε αυτόνομη είτε διαιρούμενου τύπου που συνδυάζει το κύκλωμα ψύξης-θέρμανσης με το δίκτυο του νερού, παράγοντας κρύο και ζεστό νερό αντίστοιχα. Με τη βοήθεια τερματικών μονάδων νερού (fan-coils) επιτυγχάνεται η ανάγκη σε ψύξη-θέρμανση του κάθε χώρου. Υπάρχουν αντλίες θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών που συνδέονται με fan coils και αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών που συνδέονται με κοινά σώματα.

 

Κλιματιστικά διαιρούμενου τύπου (Split)

Οι επίτοιχιες μονάδες κλιματισμού διαιρούμενου τύπου είναι οι πιο συνηθισμένες σε χώρους οικιών και μικρών γραφείων. Όλες οι μονάδες είναι σχεδιασμένες με οικολογική τεχνολογία, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος λόγω του inverter συμπιεστή που διαθέτουν, συνεχής και αθόρυβη λειτουργία, ειδικά φίλτρα αέρος για την αποφυγή οσμών και βακτηρίων.
Εξυπηρετούν κάθε οικιακή ανάγκη σε όλη τη διάρκεια του έτους σε ψύξη και θέρμανση καθώς είναι κατασκευασμένες να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες.

 

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Ένα σύστημα εγκατάστασης με απόδοση της θερμότητας από ακτινοβολία υπερτερεί κατά κανόνα. Με την θέρμανση δαπέδου μπορούμε να επιτύχουμε θέρμανση και δροσισμό με την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Η ενδοδαπέδια θέρμανση συνεργάζεται ιδανικά με ηλιοθερμικά συστήματα και αντλία θερμότητας.

 

Μονάδες Fan Coil

Η εγκατάσταση ενός συστήματος θέρμανσης με μονάδες fan-coil σε σχέση με τα κοινά σώματα μπορεί να προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτό οφείλεται στην χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας του συστήματος και στην βεβιασμένη ροή αέρα. Επίσης η εγκατάσταση αυτού του συστήματος σε συνεργασία με μία αντλία θερμότητας μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε την ιδανική θερμοκρασία στον χώρο σε ψύξη και θέρμανση.

 

Παροχές της εταιρείας μας

 • ΕΜΠΟΡΙΟ
  Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικών - οικιακών συστημάτων θέρμανσης,φυσικού αερίου και παρέχει εγγύηση σε όλα τα προϊόντα που προμηθεύει.

 • ΜΕΛΕΤΗ
  Η μελέτη ενός χώρου κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί η μεγίστη απόδοση ενός συστήματος, σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Η σωστή εγκατάσταση μίας μονάδας είναι πολύ σημαντική τόσο για την λειτουργία όσο και για την διάρκεια ζωής της. Η εταιρία μας παρέχει εγγύηση για τις εγκαταστάσεις της. 

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ
  Η εταιρία μας δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθηνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.   
 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
  Η εταιρία μας συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε εγκατεστημένης μονάδας.