ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας συνετέλεσε στην δημιουργία εναλλακτικών συστημάτων παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας υψηλής απόδοσης. Τέτοιες είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες, συστήματα συμπαραγωγής ενέργειας, ηλιοθερμικά συστήματα, ενδοδαπέδια θέρμανση με χρήση αντλίας θερμότητας.

boschGREEN SOLAR vacuumgrundfoshelionaloventropsiemenswilo

 

Αντλία Θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι μια κλιματιστική μονάδα είτε αυτόνομη είτε διαιρούμενου τύπου που συνδυάζει το κύκλωμα ψύξης-θέρμανσης με το δίκτυο του νερού, παράγοντας κρύο και ζεστό νερό αντίστοιχα. Με τη βοήθεια τερματικών μονάδων νερού (fan-coils) επιτυγχάνεται η ανάγκη σε ψύξη-θέρμανση του κάθε χώρου. Υπάρχουν αντλίες θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών που συνδέονται με fan coils και αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών που συνδέονται με κοινά σώματα.

 

Ηλιακά συστήματα

Τα ηλιακά συστήματα σχεδιάστηκαν για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για εγκαταστάσεις με μεγάλες απαιτήσεις θέρμανσης νερού όπως (συγκροτήματα κατοικιών, νοσοκομεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακές μονάδες κ.α.) αλλά και για οικιακή χρήση. Προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Συστήματα υποβοήθησης θέρμανσης

Το σύστημα ηλιακής υποβοήθησης της θέρμανσης τοποθετείται και διαστασιολογείται ώστε να μας δώσει ζεστό νερό για τη θέρμανση χώρων το χειμώνα και ζεστό νερό χρήσης όλο το χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες με ελάχιστη ηλιοφάνεια μπορούμε να τροφοδοτήσουμε το σύστημα της θέρμανσης με ζεστό νερό, εξοικονομώντας ενέργεια. Ταυτόχρονα, μειώνουμε δραστικά τα ποσοστά εκπομπής ρύπων του θερμοκηπίου, προστατεύοντας το περιβάλλον, ενώ αναβαθμίζουμε την ενεργειακή κλάση του κτιρίου και αυξάνουμε την αξία του.

 

Φωτοβολταϊκά συστήματα

Η ηλιακή ενέργεια είναι ανεξάντλητη ενεργειακή πηγή, διατίθεται παντού και δεν στοιχίζει απολύτως τίποτα. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα παράγουν ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να προκαλούν ρύπους στο περιβάλλον. Τοποθετούνται στην στέγη ενός σπιτιού η στην πρόσοψη ενός κτηρίου. Μπορούν να διοχετεύσουν την παραγόμενη ενέργεια στο δίκτυο ηλεκτροδότησης όπως επίσης λειτουργούν άριστα ως αυτόνομα συστήματα και μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες πηγές ενέργειας.

 

Παροχές της εταιρείας μας

 • ΕΜΠΟΡΙΟ
  Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικών και οικιακών συστημάτων εξοικονόμισης ενέργειας και παρέχει εγγύηση σε όλα τα προϊόντα που προμηθεύει.

 • ΜΕΛΕΤΗ
  Η μελέτη ενός χώρου κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί η μεγίστη απόδοση ενός συστήματος, σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Η σωστή εγκατάσταση μίας μονάδας είναι πολύ σημαντική τόσο για την λειτουργία όσο και για την διάρκεια ζωής της. Η εταιρία μας παρέχει εγγύηση για τις εγκαταστάσεις της. 

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ
  Η εταιρία μας δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθηνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.   
 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
  Η εταιρία μας συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο του κάθε εγκατεστημένου συτήματος εξοικονόμισης ενέργειας.