ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ

Πολλά προϊόντα καθημερινής χρήσης απαιτούν συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για την ασφαλή χρήση τους. Για να διατηρηθούν χαμηλές οι θερμοκρασίες και να ελαχιστοποιηθεί η υποβάθμιση της ποιότητάς τους χρησιμοποιούνται διάφορα συστήματα ψύξης . Τα συστήματα αυτά τα συναντούμε σε μεγάλους βιομηχανικούς χώρους αποθήκευσης αλλά και σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα.

siemensdaikinalco control s logobitzer logocopeland logodanfoss logoguenter logolae electronic logol'unite hermetique logofriga-bohn logo

 

Ψυκτικοί θάλαμοι

Ο ψυκτικός θάλαμος είναι ο χώρος που κατασκευάζεται για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ,ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τρόφιμα και άλλα υλικά χωρίς να επηρεάζονται από εξωτερικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Για το λόγο αυτό είναι ερμητικά κλειστός ,χωρίς εσοχές και ανοίγματα , με ιδιαίτερη έμφαση στην μόνωση κατά την κατασκευή. Οι ψυκτικοί θάλαμοι χωρίζονται σε θάλαμοι συντήρησης και θάλαμοι κατάψυξης. Με τη βοήθεια μιας ψυκτικής μηχανής επιτυγχάνεται και διατηρείται σταθερή μια συγκεκριμένη θερμοκρασία αναλόγως με το εκάστοτε αποθηκευμένο προϊόν.

 

Ψυγεία self-service

Ψυγεία self-service είναι τα ψυγεία ανοιχτού θαλάμου χωρίς πόρτα με άμεση αυτοεξυπηρέτηση του πελάτη. Η ψύξη διαχέεται στο πίσω και κάτω μέρος του θαλάμου και με τη βοήθεια ενός εσωτερικού ανεμιστήρα επιτυγχάνεται η επιθυμητή θερμοκρασία. Το μοτέρ του ψυγείου μπορεί να τοποθετηθεί είτε εντός είτε εκτός του εσωτερικού χώρου.

 

Βιομηχανικά ψυγεία συντήρησης - κατάψυξης

Βιομηχανικού τύπου κατάψυξης – συντήρησης είναι οι κατασκευές ψυγείων τύπου ντουλάπας, πάγκοι εργασίας, βιτρίνες, βούτες. Αυτού του είδους τα ψυγεία συναντούνται σε κάθε εφαρμογή σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία.

 

Όργανα εποπτείας και ελέγχου

Σε κάθε είδους ψυκτικής εγκατάστασης προτείνεται η χρήση οργάνων εποπτείας και ελέγχου με στόχο τη συνεχή και απρόσκοπτη ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο. Αυτά τα συστήματα μέτρησης, τα λεγόμενα καταγραφικά, αποτυπώνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της εγκατάστασης και μπορούν να μας πληροφορήσουν για ενδείξεις εκτός ορίων, πιθανή βλάβη, προκείμενη συντήρηση, κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ακριβή ρύθμιση του συστήματος. Ο τρόπος ενημέρωσης είναι πολλαπλός: SMS, e- mail, fax ή εκτύπωση. Έτσι αυτά τα καταγραφικά συστήματα ελέγχου συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των συντηρούμενων προϊόντων και ελαχιστοποιούνται οι απώλειες και το κόστος συντήρησης.

 

Παροχές της εταιρείας μας

 • ΕΜΠΟΡΙΟ
  Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικής - βιομηχανικής ψύξης και παρέχει εγγύηση σε όλα τα προϊόντα που προμηθεύει.

 • ΜΕΛΕΤΗ
  Η μελέτη ενός χώρου κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί η μεγίστη απόδοση ενός συστήματος, σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Η σωστή εγκατάσταση μίας μονάδας είναι πολύ σημαντική τόσο για την λειτουργία όσο και για την διάρκεια ζωής της. Η εταιρία μας παρέχει εγγύηση για τις εγκαταστάσεις της. 

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ
  Η εταιρία μας δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθηνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.   
 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
  Η εταιρία μας συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε εγκατάστασης.