ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Οι επαγγελματικές μονάδες κλιματισμού αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο σε καταστήματα, ξενοδοχεία, γραφεία όσο και σε εστιατόρια προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ένα άνετο περιβάλλον όλο το χρόνο.

 

Κλιματιστικές μονάδες τύπου κασέτας

Οι μονάδες αυτές ενδείκνυνται για χώρους καταστημάτων, γραφείων και επαγγελματικών χώρων, καθώς παρέχουν ομοιόμορφη παροχή αέρα στον κλιματιζόμενο χώρο με εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Καναλάτες μονάδες κλιματισμού

Οι μονάδες δικτύου αεραγωγών χρησιμοποιούνται για ψύξη κα θέρμανση αλλά παράλληλα και για εξαερισμό, διατηρώντας έτσι υψηλά επίπεδα ποιότητας αέρα και απρόσκοπτη αίσθηση υγιεινής.

 

Ντουλάπες εμφανούς τύπου

Οι ντουλάπες εμφανούς τύπου έχουν εφαρμογή σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο.
Η εύκολη τοποθέτησή τους, η απλή και εύχρηστη από τον πελάτη λειτουργία τους, αποτελούν ιδανική λύση για καταστήματα, γραφεία και γενικότερα για χώρους που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία.

 

Κλιματιστικές μονάδες τύπου VRV

Το σύστημα κλιματισμού VRV αποτελεί τον ορισμό της εξοικονόμησης ενέργειας σε απαιτήσεις γραφείων και βιομηχανικών χώρων.
Εξασφαλίζεται η απόλυτη αυτονομία του κάθε χώρου με πολλές επιλογές και συνδυασμό εσωτερικών μονάδων, λειτουργώντας μια μόνο εξωτερική μονάδα που ελέγχει τις εκάστοτε απαιτήσεις και καταναλώσεις του συστήματος.

 

Ψύκτες - Αντλίες θερμότητας

Οι κεντρικές μονάδες κλιματισμού αυτού του τύπου συνδυάζουν το κύκλωμα ψύξης-θέρμανσης με το δίκτυο του νερού, παράγοντας κρύο και ζεστό νερό αντίστοιχα.
Με τη βοήθεια τερματικών μονάδων νερού (fan- coils) επιτυγχάνεται η ανάγκη σε ψύξη-θέρμανση του κάθε χώρου.
Αυτές οι μονάδες προτείνονται σε μεγάλες εγκαταστάσεις π.χ νοσοκομεία, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, καταστήματα αλλά και γραφεία.

 

Συμβόλαια συντήρησης

Η ανάγκη συχνότητας συντήρησης μιας κλιματιστικής μονάδας εξαρτάται απόλυτα από το χώρο όπου βρίσκεται εγκατεστημένη.
Μια μονάδα που βρίσκεται σε επαγγελματικό χώρο με συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία θα πρέπει να συντηρείται τακτικά και προγραμματισμένα.
Η εταιρία ecoclima energy συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε συντηρούμενης κλιματιστικής μονάδας.
Πραγματοποιείται επίσκεψη από την εταιρία μας για την ακριβή καταγραφή του εγκατεστημένου εξοπλισμού και στη συνέχεια έγγραφη προσφορά που την αποδέχεται ο πελάτης και συνάπτεται το συμβόλαιο συντήρησης.
Το συμβόλαιο συντήρησης αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο για τον απόλυτο έλεγχο του εξοπλισμού κάθε επιχείρησης και οικίας.

 

Παροχές της εταιρείας μας

 • ΕΜΠΟΡΙΟ
  Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικού - οικιακού κλιματισμού και παρέχει εγγύηση σε όλα τα προϊόντα που προμηθεύει.

 • ΜΕΛΕΤΗ
  Η μελέτη ενός χώρου κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί η μεγίστη απόδοση ενός συστήματος, σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Η σωστή εγκατάσταση μίας μονάδας είναι πολύ σημαντική τόσο για την λειτουργία όσο και για την διάρκεια ζωής της. Η εταιρία ecoclima energy παρέχει εγγύηση για τις εγκαταστάσεις της. 

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ
  Η εταιρία μας δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθηνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.   
 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
  Η εταιρία μας συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε εγκατεστημένης κλιματιστικής μονάδας.