ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Οι κλιματιστικές μονάδες οικιακού τύπου είναι κατασκευασμένες για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του κλιματιζόμενου χώρου των κατοικιών.
Προσφέρουν τις απαραίτητες συνθήκες άνεσης και υγιεινής συνδυάζοντας εξαιρετικά χαμηλή στάθμη θορύβου λειτουργίας και υψηλό βαθμό απόδοσης.
Η επιλογή της εσωτερικής μονάδας γίνεται σύμφωνα με την ανάγκη της κάθε οικίας με γνώμονα την αισθητική και την κάλυψη των αναγκών σε ψύξη-θέρμανση.

 

Κλιματιστικά διαιρούμενου τύπου (Split)

Οι επίτοιχιες μονάδες κλιματισμού διαιρούμενου τύπου είναι οι πιο συνηθισμένες σε χώρους οικιών και μικρών γραφείων. Όλες οι μονάδες είναι σχεδιασμένες με οικολογική τεχνολογία, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος λόγω του inverter συμπιεστή που διαθέτουν, συνεχής και αθόρυβη λειτουργία, ειδικά φίλτρα αέρος για την αποφυγή οσμών και βακτηρίων.
Εξυπηρετούν κάθε οικιακή ανάγκη σε όλη τη διάρκεια του έτους σε ψύξη και θέρμανση καθώς είναι κατασκευασμένες να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες.

 

Κλιματιστικά δαπέδου-οροφής

Οι κλιματιστικές μονάδες δαπέδου-οροφής είναι σχεδιασμένες για την εξοικονόμηση χώρου σε οικιακές εφαρμογές.
Οι νέες εξελιγμένες αυτές μονάδες έχουν δυνατότητα διπλής εξόδου αέρα στη θέρμανση και μεγάλη γωνία ροής αέρα.
Είναι εφοδιασμένες με κινητήρα τελευταίας τεχνολογίας inverter και επιτυγχάνουν τη μέγιστη οικονομία κατανάλωσης σε όλες τις λειτουργίες.

 

Κλιματιστικά συστήματα Multi

Σε εφαρμογές που απαιτείται εξοικονόμηση χώρου υπάρχουν οι μονάδες multi που είναι εργονομικά σχεδιασμένες για να συνδέουν μια εξωτερική μονάδα με διάφορες εσωτερικές.
Έτσι υπάρχει μια εξωτερική μονάδα τεχνολογίας inverter και εξασφαλίζεται η απόλυτη αυτονομία του κάθε χώρου με την αντίστοιχη εσωτερική μονάδα.
Όλες οι μονάδες εσωτερικές και εξωτερικές έχουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες με τις αντίστοιχες μονάδες τύπου split.

 

Αντλία θερμότητας

Η αντλία θερμότητας είναι μια κλιματιστική μονάδα είτε αυτόνομη είτε διαιρούμενου τύπου που συνδυάζει το κύκλωμα ψύξης-θέρμανσης με το δίκτυο του νερού, παράγοντας κρύο και ζεστό νερό αντίστοιχα. Με τη βοήθεια τερματικών μονάδων νερού (fan-coils) επιτυγχάνεται η ανάγκη σε ψύξη-θέρμανση του κάθε χώρου.
Υπάρχουν αντλίες θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών που συνδέονται με fan-coils και αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών που συνδέονται με κοινά σώματα.

 

Παροχές της εταιρείας μας

 • ΕΜΠΟΡΙΟ
  Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικού - οικιακού κλιματισμού και παρέχει εγγύηση σε όλα τα προϊόντα που προμηθεύει.

 • ΜΕΛΕΤΗ
  Η μελέτη ενός χώρου κρίνεται απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί η μεγίστη απόδοση ενός συστήματος, σε συνάρτηση με την εξοικονόμηση ενέργειας.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κάθε εγκατάστασης. Η σωστή εγκατάσταση μίας μονάδας είναι πολύ σημαντική τόσο για την λειτουργία όσο και για την διάρκεια ζωής της. Η εταιρία μας παρέχει εγγύηση για τις εγκαταστάσεις της. 

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ
  Η εταιρία μας δίνοντας έμφαση στον τομέα της συντήρησης και της τεχνικής υποστήριξης έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο τμήμα service απο ειδικευμένους τεχνικούς με στόχο την άμεση και υπεύθηνη επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ή βλάβης.   
 • ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
  Η εταιρία μας συνάπτει συμβόλαια συντήρησης με τους πελάτες της με στόχο την ολοκληρωμένη εποπτεία και τον πλήρη λειτουργικό έλεγχο της κάθε εγκατεστημένης κλιματιστικής μονάδας.